BOKA TID

DOG WELLNESS SWEDEN

Jannica heter jag och på bilden ser ni mig tillsammans med mina tre livskamrater.
Jag är spontan och lite smått galen, gillar fart o fläkt, njuter till fullo av Karins fryslasange och min superkraft är organisering.
Jag har alltid velat bli företagare och studerade ekonomi/juridik tills jag insåg att stillasittande inte är min grej.
En ny värld öppnades när jag debuterade i utställningsringen. Upptäckandet av hundens unika egenheter som lägger grunden för att vi genom samarbete kan utvecklas till ett team är en spännande resa. Jag hittade något som är föränderligt och som ger mig utrymme för kreativitet.
Numera präglas livet av svarta hundkonfetti, färgglada påsar i varenda ficka, tassavtryck på jackan och inte en dag vill jag leva utan viftande svansar som gör att jag får mindre tid till annat. Hundar är den vitala delen av mitt välmående och när jag får ge dem omtanke uppnår vi livskvalitet. Detta la grunden för att jag nu blivit hundföretagare.
Välkommen till Dog Wellness Sweden för omtanke om den livskamrat som förgyller ditt liv!

SALONG

I salongen finns badkar med ramp samt höj-/sänkbart trimbord för att underlätta för hunden. 

JANNICAS UTBILDNINGAR

-Diplomerad PT Vattentrask, Elins Friskvård, 2020
-Under utbildning Hundmassör, genomfört steg Grund och 1,  Axelsons Animal Massage School, 2021
-Diplomerad Laserterapi "Laserbehandling av djur", Redog AB & Optilaser, 2021
-Akupressurmassage Hund, Axelsons Animal Massage School, 2021
-Lymfmassage Hund, Bebe Gransten genom Axelsons Animal Massage School, 2021
-Djurvårdare Nivå 2 D9, Bångs Djurvård, 2022
-Under utbildning Hundfysioterapeut, Redog AB


SAMARBETEN

Dessa företag har Dog Wellness Sweden ett nära samarbete med. 

Elins Friskvård

Har ett nära samarbete med Elin som är Cert. Hundfysioterapeut. Hon är Jannicas mentor under studietiden.

Denne Illustrations

Denise är utbildad teknisk illustratör och har skapat bl.a. vår logotyp. Kika in på Denises hemsida för att se hennes portfolio och anlita henne.