BOKA BESÖK

VÅRA KURSER / TRÄNINGAR

Vi håller kurser och träningar inom mindre detaljområden samt mer omfattande innehåll för både djurägare, kennel och företag.

UTSTÄLLNINGS-TRÄNING

Vi erbjuder kurser i utställning för nybörjare samt fortsättningsnivå.
Vi har regelbundna ringträningar antingen med drop-in eller förhandsbokning.
Det går också att boka privatträning för er själva eller en grupp.
Klicka här för att få veta mer om utställningsträning.

VALPKURS

Vi erbjuder valpkurs som ger er en bra start tillsammans.
Valpkurs ger en bra grund till gott samarbete för er och valpen som skall vara livet ut. Målet med kursen är att ni som hundägare ska få med er verktyg om hur ni tryggt och lekfullt kan träna valpen för att stärka er relation.
Klicka här för att få veta mer om valpkurs.

KUNDRECENSIONER KURS

Ett urval av vad kunder sagt efter kurs hos Dog Wellness Sweden.
MASON
Helt nya på detta med utställning och vad allt det innebär! Vi tog hjälp av Jannica och fick guidening hur man ska röra sig i ringen och hur man ska stå. Hon ser hela ekipaget och inte bara hunden så matte har lärt sig en hel del med.
LOVIS
Bästa coachen för känsliga osäkra vovvar o matte som inte vet hur man ska gå framåt då det tagit stopp på idéer. Med fina Jannicas hjälp har vi kommit långt och fått en tuff och trygg vovve.

KÖPVILLKOR KURS/TRÄNINGAR

Denna information är viktig att känna till innan Ni anmäler er till kurs/träning hos Dog Wellness Sweden. Genom att skicka en kursanmälan har ni godkänt dessa villkor.
  • Du erhåller en kursplats endast när kursavgiften är erlagd.
  • Skulle kursen bli inställd återbetalar vi anmälningsavgiften, vi står inte för övriga utgifter/kostnader Ni haft i samband med kursen.
  • Kursköp omfattas inte av ångerfristen enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.
  • Anmälan är bindande och du ansvar själv för att sälja platsen om du ej kan närvara. Utebliven närvaro på kurstillfällen ersätts inte.